עמוד הבית  >>>   הקורסים שלנו   >>>  קורס אפייה למתחילים

סדנת עוגות מוס שלב ב

לברור מועד פתיחת הסדנה הבא השאירו פרטים למטה

או התקשרו אלינו

הסדנה היא מעשית לחלוטין 


מה נלמד :

 

  • ​עבודה נכונה עם ג'לטין 

  • שימוש בשקף

  • שיטות להכנת מוסים במרקם נכון

  • הרכבה נכונה של עוגה

  • נלמד להכין גלאסג' בצבעים שונים ,שיטות ציפוי בגלאסג' וריסוס בשוקולד 

מה נכין :

 

  • עוגת טריקולד: בסיס קראנצ'י פייטה, מוס שוקולד מריר, מוס שוקולד חלב ומוס שוקולד לבן

  • עוגת דיאבלה: בסיס טורט שוקולד עשיר, גאנש שוקולד חלב עם קוביות עוגת שוקולד ומוס פרלינה שוקולד לבן

  • עוגת מוס בווריה ופטל: טורט שוקולד, קולי פטל ןמוס שוקולד בווריה

  • עוגת escale: רולדה מואלו בטעם קרמל, שכבת קראנצית שוקולד חלב פרלינה, קרמו פסיפלורה מנגו ומוס שוקולד לבן


 
הסדנה אורכת כ-5-6 שעות ותתקיים בקבוצות קטנות של עד 6 משתתפים בשמירה על נהלי הקורונה בסופה של כל סדנה מקבלים חוברת מתכונים מפורטת עם כל הנלמד בסדנה

שעות הסדנה 17:00-22:00

כל משתתף מקבל מארז המכיל את ארבעת סוגי הטעמים שהכנו הביתה בסיום הסדנה

יש צורך בתשלום מקדמה של 150 ש"ח {ניתן לשלם בהעברה בנקאית, כרטיס אשראי או העברה דרך PAYBOX/BIT}

תנאי ביטול: ניתן לדחות או לבטל את הסדנה בהודעה מראש עד שבוע לפני המועד ולקבל החזר כספי

חלוצי התעשייה 10, חיפה (צומת קריית אתא)


לפרטים והרשמה 0503314402

היכנסו לאינסטגרם שלנו ותראו מה אנחנו מכינים... כדאי לכם!
לפרטים נוספים והרשמה לקורס
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם!