עמוד הבית  >>>   הקורסים שלנו   >>>  קורס אפייה למתחילים

סדנת שוקולד – הכנת פרלינים

לברור מועד פתיחת הקורס הבא השאירו פרטים למטה

או התקשרו אלינו

הסדנה מעשית לחלוטין

מה נלמד :

  • 3 שיטות פשוטות לטמפרור שוקולד.

  • שימוש בתבניות פולי קרבונט ולמה חשוב לעבוד איתם לעומת תבניות סיליקון בצביעת תבניות בשיטה פשוטה ומעניינת. 

 

מה נכין:

  • נכין 5 מילויים שונים וטעימים ונמלא בהם פרלינים. 

  • ניצור פרלינים הכי יפים שבעולם וגם טעימים באותה במידה. 

  • תוכלו להכין מאפה שמרים מושלם שנראה כאילו הרגע יצא ממאפיה יוקרתית


עבודה נעשית אך ורק עם שוקולד אמתי באיכות גבוהה. 
כל המילויים ללא חומרים משמרים  עובדת יד {נלמד להכין}


בסיום סדנה תקבלו מארז פרלינים מרשים שאתם הכנתם. 
משך הסדנה כ-4 שעות. 
 

עד 10 משתתפים. 
מגש כיבוד קל בסדנה 


לפרטים והרשמה 0503314402

היכנסו לאינסטגרם שלנו ותראו מה אנחנו מכינים... כדאי לכם!
לפרטים נוספים והרשמה לקורס
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם!
  • אורלי קרלין - סיפורים מתוקים
  • אורלי קרלין - סיפורים מתוקים
  • אורלי קרלין - סיפורים מתוקים
  • אורלי קרלין - סיפורים מתוקים
  • אורלי קרלין - סיפורים מתוקים

אהבתם? עקבו אחרינו בפייסבוק!

שעות פעילות:

   ימים א'-ה'                 יום ו'

9:00 - 17:00          8:00 - 13:00