עמוד הבית  >>>   הקורסים שלנו   >>>  קורס אפייה למתחילים

סדנת שוקולד –הכנת פרלינים

לברור מועד פתיחת הקורס הבא השאירו פרטים למטה

או התקשרו אלינו

מה נלמד :

  • 3 שיטות פשוטות לטמפרור שוקולד.

  • בצביעת תבניות בשיטה פשוטה ומעניינת. שימוש בתבניות פולי קרבונט ולמה חשוב לעבוד איתם לעומת תבניות סיליקון. 

  • נכין 5 מילויים שונים וטעימים ונמלא בהם פרלינים. 

  • ניצור פרלינים הכי יפים שבעולם וגם טעימים באותה במידה. 


עבודה נעשת אך ורק עם שוקולד אמיתי באיכות גבוהה. 
כל המילויים ללא חומרים משמרים  עובדת יד.


בסיום סדנה תקבלו מארז פרלינים מרשים שאתם הכנתם. 
משך הסדנה כ-4 שעות. 

הסדנה היא מעשית לחלוטין. 

תוכלו להכין מאפה שמרים מושלם שנראה כאילו הרגע יצא ממאפיה יוקרתית.
עד 10 משתתפים. 


רישום לסדנה מותנה בתשלום מקדמה של מחצית מהסכום ומתן אשראי לביטחון. 
תנאי דחיה וביטול :עד 7 ימים לדחות למועד אחר ,פחות מ7ימים דמי ביטול של 50% מסכום הסדנה
{המקדמה ששולמה אינה מוחזרת }פחות מ-3 ימים דמי ביטול מלאים. 


מגש כיבוד קל בסדנה 
לפרטים והרשמה 0503314402

היכנסו לאינסטגרם שלנו ותראו מה אנחנו מכינים... כדאי לכם!
לפרטים נוספים והרשמה לקורס
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם!
  • אורלי קרלין - סיפורים מתוקים
  • אורלי קרלין - סיפורים מתוקים
  • אורלי קרלין - סיפורים מתוקים
  • אורלי קרלין - סיפורים מתוקים
  • אורלי קרלין - סיפורים מתוקים

אהבתם? עקבו אחרינו בפייסבוק!

שעות פעילות:

   ימים א'-ה'                 יום ו'

9:00 - 17:00          8:00 - 13:00