עמוד הבית >>> הקורסים שלנו >>> קורס אפייה למתחילים
סדנת שוקולד – הכנת פרלינים
לברור מועד פתיחת הקורס הבא השאירו פרטים למטה
או התקשרו אלינו
הסדנה מעשית לחלוטין
מה נלמד :
-
3 שיטות פשוטות לטמפרור שוקולד.
-
שימוש בתבניות פולי קרבונט ולמה חשוב לעבוד איתם לעומת תבניות סיליקון בצביעת תבניות בשיטה פשוטה ומעניינת.
מה נכין:
-
נכין 5 מילויים שונים וטעימים ונמלא בהם פרלינים.
-
ניצור פרלינים הכי יפים שבעולם וגם טעימים באותה במידה.
-
תוכלו להכין מאפה שמרים מושלם שנראה כאילו הרגע יצא ממאפיה יוקרתית
עבודה נעשית אך ורק עם שוקולד אמתי באיכות גבוהה.
כל המילויים ללא חומרים משמרים עובדת יד {נלמד להכין}
בסיום סדנה תקבלו מארז פרלינים מרשים שאתם הכנתם.
משך הסדנה כ-4 שעות.
עד 10 משתתפים.
מגש כיבוד קל בסדנה
לפרטים והרשמה 0503314402