עמוד הבית  >>>   הקורסים שלנו   >>>  קורס אפייה למתחילים

סדנת עוגות ראווה

לברור מועד פתיחת הסדנה הבא השאירו פרטים למטה
או התקשרו אלינו 
0503314402

הסדנה היא מעשית לחלוטין 

 

מה נלמד :

  • עבודה עם ג'לטין- תקבלו הסבר מפורט לעבודה עם ג'לטין. 

  • שימוש בשקף.  

  • שיטות להכנת מוסים במרקם נכון. 

  • הרכבה נכונה של עוגה. 

  • נלמד להכין גלאסג' בצבעים שונים, שיטות ציפוי בגלאסג' וריסוס בשוקולד. 

מה נכין:​

נכין 4 סוגים של עוגות שונות:

  • עוגת טריקולד: בסיס טורט שוקולד אוורירי, מוס שוקולד מריר, מוס שוקולד חלב, מוס שוקולד לבן.

  • עוגת דיאבלה: בסיס טורט שוקולד עשיר, גאנש שוקולד חלב עם קוביות עוגת שוקולד, מוס פרלינה שוקולד לבן.

  • עוגת מוס בווריה ופטל: טורט שוקולד, קולי פטל , מוס שוקולד בוואריה.

  • עוגת escale : רולדה מואלו בטעם קרמל, שכבת קראנצ'ית שוקולד חלב פרלינה, קרמו פסיפלורה מנגו ,מוס שוקולד לבן. 

אין צורך בידע קודם.

משך הסדנה כ-5 שעות.

בסיום כל משתתף מקבל מארז עם עוגות שהכנו. 

שעות הסדנה : 17-22

לפרטים והרשמה 0503314402

היכנסו לאינסטגרם שלנו ותראו מה אנחנו מכינים... כדאי לכם!
לפרטים נוספים והרשמה לקורס
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם!

תודה רבה! הפרטים נשלחו