עמוד הבית >>> הקורסים שלנו >>> קורס אפייה למתחילים
סדנת עוגות ראווה
לברור מועד פתיחת הקורס הבא השאירו פרטים למטה
או התקשרו אלינו
הסדנה היא מעשית לחלוטין
מה נלמד :
-
עובדה עם ג'לטין- תקבלו הסבר מפורט לעבודה עם ג'לטין.
-
שימוש בשקף.
-
שיטות להכנת מוסים במרקם נכון.
-
הרכבה נכונה של עוגה.
-
נלמד להכין גלאסג' בצבעים שונים ,שיטות ציפוי בגלאסג' וריסוס בשוקולד.
מה נכין:
נכין 4סוגים של עוגות שונות:
-
עוגת טריקולד :בסיס טורט שוקולד אוורירי,מוס שוקולד מריר,מוס שוקולד חלב,מוס שוקולד לבן.
-
עוגת דיאבלה:בסיס טורט שוקולד עשיר,גאנש שוקולד חלב עם קוביות עוגת שוקולד,מוס פרלינה שוקולד לבן.
-
עוגת מוס בווריה ופטל :טורט שוקולד,קולי פטל ,מוס שוקולד בווריה.
-
עוגת escale :רולדה מואלו בטעם קרמל,שכבת קראנצית שוקולד חלב פרלינה,קרמו פסיפלורה מנגו ,מוס שוקולד לבן.
אין צורך בידע קודם.
משך הסדנה כ-5 שעות.
בסיום כל משתתף מקבל מארז עם עוגות שהכנו.
שעות הסדנה :17-22
לפרטים והרשמה 0503314402