עמוד הבית  >>>   הקורסים שלנו   >>>  קורס אפייה למתחילים

סדנת עוגות ראווה

לברור מועד פתיחת הקורס הבא השאירו פרטים למטה

או התקשרו אלינו

מה נלמד :

  • עובדה עם ג'לטין תקבלו הסבר מפורט לעבודה עם ג'לטין. 

  • שימוש בשקף.  

  • שיטות להכנת מוסים במרקם נכון. 

  • הרכבה נכונה של עוגה. 

  • נלמד להכין גלאסג' בצבעים שונים ,שיטות ציפוי בגלאסג' וריסוס בשוקולד. 

  • נכין 4סוגים של עוגות שונות. 

  1. עוגת טריקולד :בסיס טורט שוקולד אוורירי,מוס שוקולד מריר,מוס שוקולד חלב,מוס שוקולד לבן.

  2. עוגת דיאבלה:בסיס טורט שוקולד עשיר,גאנש שוקולד חלב עם קוביות עוגת שוקולד,מוס פרלינה שוקולד לבן.

  3. עוגת מוס בווריה ופטל :טורט שוקולד,קולי פטל ,מוס שוקולד בווריה.

  4. עוגת escale :רולדה מואלו בטעם קרמל,שכבת קראנצית שוקולד חלב פרלינה,קרמו פסיפלורה מנגו ,מוס שוקולד לבן. 

אין צורך בידע קודם.

סדנה מעשית לחלוטין. 

משך הסדנה כ-5 שעות. 
 

בסיום כל משתתף מקבל מארז עם עוגות שהכנו. 
 

שעות הסדנה :17-22

היכנסו לאינסטגרם שלנו ותראו מה אנחנו מכינים... כדאי לכם!
לפרטים נוספים והרשמה לקורס
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם!
  • אורלי קרלין - סיפורים מתוקים
  • אורלי קרלין - סיפורים מתוקים
  • אורלי קרלין - סיפורים מתוקים
  • אורלי קרלין - סיפורים מתוקים
  • אורלי קרלין - סיפורים מתוקים

אהבתם? עקבו אחרינו בפייסבוק!

שעות פעילות:

   ימים א'-ה'                 יום ו'

9:00 - 17:00          8:00 - 13:00