עמוד הבית  >>>  סדנאות אפייה

 סדנאות אפייה וקונדיטוריה

סדנאות אפייה של סיפורים מתוקים שהיא חוויה בפני עצמה, ובמיוחד כשמדובר בסדנאות של אורלי קרלין - היכנסו לאינסטגרם

בסדנאות תלמדו להכין עוגות ראווה, מקרונים, קינוחים אישיים, קישוטי שוקולד, פוקצ'ה רוזמרין, כדורי טראפלס שוקולד מריר ואמרטו ועוד ועוד ועוד. הסדנא אינה רבת משתתפים כך שכל אחד יקבל את מלוא תשומת הלב הראויה לו, על מנת שיתנסה וישאל את השאלות הרצויות לו או לה.

לו"ז הסדנאות החודשי

למידע נוסף על שעות הסדנאות ומה הן כוללות התקשרו אלינו או השאירו פרטים.

הסדנאות שלנו מתעדכנות מדי שבוע, וכל שבוע יש סדנאות חדשות! 

מעוניינים לעשות סדנה שלא מופיעה ברשימת הסדנאות שלנו?

פנו אלינו ואנחנו נמצא לכם את הפתרון.

רשימת הסדנאות שלנו

 

סדנת אפיית לחמים

סדנה מעשית מעמיקה בהכנת לחמים מא' ועד ת', נעבוד עם קמח שיפון וחיטה מלאה ונכין 4 סוגי מאפים- לחם אגוזים, לחמנויות שיפון, לחמניות המבורגר, פוקצ'ה רוזמרין ואולי בגט (תלוי בהספק של הקבוצה)

משך הסדנה כ 4 שעות

סדנת עוגות גבינה

אין כמו עוגת גבינה! מתאימה לכל אירוע ולכל חג!

בסדנה תלמדו להכין 4 סוגי עוגות גבינה- 2 חמות ו-2 קרות, תקבלו מתכונים מודפסים וגם עוגות לקחת איתכם הביתה בסוף הסדנה.

משך הסדנה כ 4 שעות

סדנת קינוחי ראווה ( קינוח מוס)

נלמד להכין עוגות קטנות כקינוחי ביס המתאימים להגשה בסיום ארוחה

מדובר בקינוחים מרשימים ביופיים ובטעמם. לרוב צורתם מרובעת אך לא תמיד, במגוון טעמים: גנאש

שוקולד לבן וקרם אספרסו, קרם שוקולד בלגי ועוד

משך הסדנה כ 4 שעות

סדנת זילוף עוגות

כל משתתף מקבל ביסקוויט מוכן, אשר עליו נלמד לקשט. תלמדו מה הכלים הדרושים לזילוף טוב, איך להוסיף צבע לקרם בצורה נכונה. נדגים על חריצים שונים לעבודת זילוף עם קצפת, נלמד את הטכניקה הנכונה לזילוף קצפת.
בסוף הסדנה, כל משתתף מקבל את העוגה.

משך הסדנה כ 4 שעות

סדנת שוקולד - פרלינים

טמפרור שוקולד במגוון דרכים, הכנת תערובות מילוי לפרלינים (4 סוגים), עבודה עם תבניות פוליקרבונט, צביעת שוקולד.

 ציור וטכניקות על שוקולד, הכנת קישוטים ללא טמפרור, הכנת פרחים משוקולד ועוד.

משך הסדנה כ 4 שעות

סדנת קינוחי כוסות

נכין 4-5 סוגים של קינוחי כוסות בטעמים שונים ובמגוון שיטות הרכבה וקישוט.

משך הסדנה כ 4 שעות

סדנת עוגיות בוטיק

נלמד להכין עוגיות פלורנטין, עוגיות בצק לינצר, ביסקוטי, עוגיות בצק גבינה מגולגלות, עוגיות גבינה פיקנטיות, עוגיות שומשום וחלבה

משך הסדנה כ 4 שעות

סדנת מקרונים

נלמד כיצד להכין מרנג איטלקי בצורה נכונה, להכין תערובת אמיתית למקרונים, נלמד 4 סוגים של מילויים, נדבר על כל הניואנסים של הכנה מ-א ועד ת'.

כל משתתף מקבל מארז של מקרונים.

משך הסדנה כ 4 שעות

סדנת פטיפורים

קינוחים מרשימים ביופיים ובטעמם. לרוב צורתם מרובעת אך לא תמיד, במגוון טעמים: גנאש שוקולד לבן וקרם אספרסו, קרם שוקולד בלגי ועוד

נלמד להכין עוגות קטנות כקינוחי ביס המתאימים להגשה בסיום ארוחה

משך הסדנה כ 4 שעות

סדנת עוגות ראווה

נלמד להכין 3 סוגים של מוס, נלמד איך לעשות מוס במרקם נכון, קולי פירות. נכין ביסקוויט, נעבוד על הטכניקה של הרכבת עוגות מוס, נלמד איך להכין זיגוג מראה. נכין לפחות 2 עוגות שונות.

כל משתתף יצא עם העוגה שהכין.

משך הסדנה כ 5 שעות

סדנת בצק שמרים

נלמד כיצד להכין בצק שמרים ולעבוד עם זה כראוי. נכין 5 מאפים שונים: עוגת קראנץ במילוי אגוזי מלך, גבינות, פוקאצ'ו עם תוספות שונות, לחמניות שמינייה ארוגות, חלות, מאפה עם שוקולד.

כל משתתף ייקח איתו קופסת מאפים טריים.

משך הסדנה כ 4 שעות

סדנת בצק פריך

נכין סוגים של בצק פריך מתוק ומלוח טעים במיוחד. נעמיק על עקרונות העבודה עם הבצק ואפייתו,

תוך חיבור נכון למליות שונות.
נכין סוגים של טארטים במילויי קרמים שונים ופירות טריים. נלמד להכין קישים במילויים שונים וטעימים.

משך הסדנה כ 4 שעות

 

סדנת בצק רבוך

נלמד כיצד להכין 2 סוגים של בצק רבוך, שממנו אנו נעשה עוגות, אקלרים, ועוגה סנט-אונורה, פחזניות בציפוי קריספי. נכין כמה סוגים של שילובים בין בצקים וקרמים מובחרים בסגנון צרפתי.

כל משתתף ייקח איתו קופסת מאפים.

משך הסדנה כ 4 שעות

Please reload

מעוניינים להשתתף באחת מהסדנאות שלנו? השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם
  • אורלי קרלין - סיפורים מתוקים
  • אורלי קרלין - סיפורים מתוקים
  • אורלי קרלין - סיפורים מתוקים
  • אורלי קרלין - סיפורים מתוקים
  • אורלי קרלין - סיפורים מתוקים

אהבתם? עקבו אחרינו בפייסבוק!

שעות פעילות:

   ימים א'-ה'                 יום ו'

9:00 - 17:00          8:00 - 13:00