עמוד הבית  >>>   הקורסים שלנו   >>>  קורס אפייה למתחילים

חדש!

קורס אפייה וקונדיטוריה למתקדמים

לברור מועד פתיחת הקורס הבא השאירו פרטים למטה

או התקשרו אלינו

סילבוס כללי

  1.  קינוחי ראווה
    נלמד להכין עוגות קטנות כקינוחי ביס המתאימים להגשה בסיום ארוחה. 
    מדובר בקינוחים מרשימים ביופיים ובטעמם. לרוב צורתם מרובעת אך לא תמיד, במגוון טעמים: גנאש שוקולד לבן וקרם אספרסו, קרם שוקולד בלגי ועוד

  2. קינוחי כוסות
    במהלך השיעור נלמד להרכיב 4-5 סוגים של קינוחי כוסות טעימים. בין הקינוחים שנכין – קינוחי מילקי, קינוחי פירות יער, קינוח העיר השחור (דובדבנים) ועוד קינוח הפתעה

  3. עוגיות בוטיק
    נלמד להכין עוגיות פלורנטין, עוגיות בצק לינצר, ביסקוטי, עוגיות בצק גבינה מגולגלות, עוגיות גבינה פיקנטיות, עוגיות שומשום וחלבה.

  4. שמרים למתקדמים
    נלמד להכין בצק שמרים שממנו נאפה מאפים ברמה גבוהה ולמתקדמים בלבד. קוגלוף, פרסבורגר, סינבון, קראנץ ועוד

  • משך הקורס הוא כ- 4 מפגשים

  • הקורס מתקיים פעם בשבוע בשעות 17:00-21:0

  • עלות הקורס הוא כ-1500 ₪

היכנסו לאינסטגרם שלנו ותראו מה אנחנו מכינים... כדאי לכם!
לפרטים נוספים והרשמה לקורס
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם!
  • אורלי קרלין - סיפורים מתוקים
  • אורלי קרלין - סיפורים מתוקים
  • אורלי קרלין - סיפורים מתוקים
  • אורלי קרלין - סיפורים מתוקים
  • אורלי קרלין - סיפורים מתוקים

אהבתם? עקבו אחרינו בפייסבוק!

שעות פעילות:

   ימים א'-ה'                 יום ו'

9:00 - 17:00          8:00 - 13:00